Glasmästare Stockholm

Din totala fönsterentreprenör | 08-771 77 55

Glasmästeri - bra service till bra priser

Fog & Fönsterservice AB

Vi är en glasmästare i Stockholm som ger dig bra service till bra priser. Kontakta oss för prisförslag, övriga frågor eller om du vill boka in en tid! 


Kunniga glasmästare

Hos oss hittar du flera kunniga glasmästare som är specialiserade på fönster. Vi utför en rad olika glasmästeritjänster och anpassar oss efter just dina önskemål. Vi tar reda på dina behov och hjälper dig ta fram lösningar som verkar passa dig bäst.

När det kommer till fönster kan vi hjälpa till med allt ifrån montering av nya fönster till renovering eller reparation. Vi använder oss bara av högkvalitativa produkter och metoder för att kunna garantera ett så bra och hållbart resultat som möjligt. Fog & Fönsterservice har egna produktionslokaler i Skarpnäck där vi arbetar med den allra senaste tekniken.

Glasmästare i Stockholm i arbete

Vad kan en glasmästare hjälpa till med?

En glasmästare utför, som namnet antyder, en lång rad arbeten inom glas. Det är nästan alltid jobb som man inte riktigt klarar av själv då det krävs speciella tekniker, rätt kunskap och rätt verktyg och maskiner, för att till exempel slipa eller skära glas eller montera fönster. Men man kan även få hjälp av en glasmästare med lite mindre arbeten som till exempel inramningar. Några exempel på arbeten för en glasmästare:

Glasborrning – behöver man av någon anledning borra i glas är det alltid bäst att ta hjälp av en glasmästare. Gör man det själv riskerar man att ta sönder glaset och i värsta fall även att skada sig själv.

Olika typer av glas – det finns idag flera specialframtagna glastyper som passar extra bra till olika ändamål. Det finns till exempel energiglas som hjälper till med att effektivisera energin i hemmet, det finns brandskyddsglas som såklart ska försöka förhindra eller stoppa bränder, säkerhetsglas som är extra hållbara, med mer.

Inglasningar – när man ska glasa in en balkong eller altan krävs det någon kunnig som utför arbetet och tar fram och slipar rätt typ av glas. 

Alla glasmästare erbjuder inte alla tjänster som berör glas, men vi är en av de största aktörerna i Stockholm och kan hjälpa dig med det allra mesta. Vi erbjuder bland annat:

 • Glasreparationer (fönster, fasader, butiker mm.)
 • Nyglasningar (fönster, fasader, butiker mm.)
 • Inredning (stänkskydd, glasväggar, duschar mm.)
 • Balkonginglasningar
 • Räckesglas
 • Glastak
 • Bullerdämpning
 • Brandglasning
 • Energiglasning
 • Glaspartier
 • 24-timmars glasjour


Ett brett tjänsteutbud

Vi på Fog & Fönsterservice AB är experter på fönster och erbjuder även en rad andra hantverkstjänster inom bland annat måleri och snickeri. Vi har många års erfarenhet av de flesta typer av uppdrag och strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå. Företaget har en heltäckande verksamhetspolicy som tar upp styrning av miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar! Vi hjälper mer än gärna till med tips genom att utgå från dina behov. 

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert