Glasmästare Stockholm

Din totala fönsterentreprenör

Tjänster

Ett fullserviceföretag inom fönster

Vi är ett fullserviceföretag inom fönster, som utöver glasmästare även har andra hantverkare i personalstyrkan, inklusive snickare och målare. När du beställer fönsterbyte eller -renovering från oss får du med andra ord en komplett tjänst och behöver inte anlita flera olika företag för att färdigställa arbetet.

Glasmästeri: Vi monterar eller byter ut fler än 10 000 fönsterglas varje år. Det gör oss till en av branschens största aktörer. Vi har erfarenhet av de allra flesta typer av uppdrag inom fönsterglas – stora som små.

Måleri: Våra målare har specialistkompetens inom fönsterrenovering. De ser till att slutresultatet blir perfekt genom att använda rätt underbehandling och uteslutande högkvalitativa produkter.

Fönsterrenovering: I första hand försöker vi renovera befintliga fönster istället för att ersätta med nya. Om virket är i bra skick är det ett bättre och mer lönsamt alternativ att renovera istället för att köpa nytt.

Fönsterbeklädnad: Ett alternativ till fönsterrenovering är fönsterbeklädnad, vilket vanligen innebär att man byter ut endast de delar som är i dåligt skick medan man sparar karm och innerbåge. En ny aluminiumbåge med nytt glas monteras sedan ihop med den befintliga innerbågen.

Nya fönster: Att köpa nya fönster kostar mer, men du får också bättre energivärden och komfort. En annan fördel är att det går snabbt att byta ut fönstren mot nya.

Snickeri: Duktiga snickare med erfarenhet av fönstersnickeri är ett måste för att lyckas med en renovering. Vi använder endast virke av högsta kvalitet för hållbarhetens skull.

Service: Vi har fullt utrustade servicebilar som kan åtgärda fönsterproblem snabbt, exempelvis efter skadegörelse eller inbrott. Självfallet kan våra servicetekniker även åtgärda läckage, justera, täta m.m. 

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert