Glasmästare Stockholm

Experter på glaslösningar

Tjänster

Ett fullserviceföretag inom fönster

Vi är ett fullserviceföretag inom fönster, en glasmästare med extra allt. När du beställer ett fönsterbyte eller -renovering från oss får du en komplett tjänst och behöver inte anlita flera olika företag för att färdigställa arbetet.

Fönsterbyte och renovering - Kontakta oss när du vill byta fönster. Vi kan komma med tips och råd inför fönsterbytet. Vi har även lång erfarenhet av fönsterrenoveringar av befintliga fönster. Om virket är i bra skick är det ett bättre och mer lönsamt alternativ att renovera istället för att köpa nytt.

Duschväggar - När du behöver hjälp med eleganta inredningslösningar till ditt badrum ska du kontakta oss. En yteffektiv och modern duschvägg passar både små och stora badrum. 

Glasräcken - När du är trött på det trista balkong- eller altanräcket kan vi hjälpa dig att få en läcker modern lösning i glas. Det finns även varianter som passar perfekt inom hus mellan till exempel olika våningsplan i villan. Det ger ett härligt ljus på alla våningar.

Industriväggar - Glasväggar av högsta kvalitet och design passar både hemmet och på kontoret. Man skapar ett nytt och modernt rum med ljuddämpning.  

Inredningsglas - Vi kan hjälpa till med både val och montering av olika läckra glaslösningar inomhus, både privat och i offentliga miljöer. Glas är snyggt som avdelare i öppen planlösning, konferensrum eller möteslokaler. 

Service - Vi har fullt utrustade servicebilar som kan åtgärda fönsterproblem snabbt, exempelvis efter skadegörelse eller inbrott. Självfallet kan våra servicetekniker även åtgärda läckage, justera, täta m.m. 

Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert